terug naar overzicht
Love don't be shy Icon Set

Love don't be shy Icon Set + TS 50ML + 7,5ML

€ 230

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 121604
121604 01-50+7,5M
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Producteigenschappen

   Geurnoten:

   neroli, oranjebloesem, marshmallow

  De Love, don’t be shy Icon set van Kilian is het perfecte cadeau om een dierbare of jezelf mee te verrassen. Deze limited edition giftset bestaat uit het bijzondere 50ml Love, don’t be shy flacon en een prachtig reisflacon.

  Love, don’t be shy van Kilian is een parfum geïnspireerd op witte malve, het is een zoete verwenning voor zintuiglijke kenners. De geur begint met zachte tederheid, maar wordt al gauw bijzonder intens en verraadt zo haar verleidingskracht. Topnoten van neroli lijken welzijn als een verlegen, aarzelende kus van frisse lippen. In het hart van de geur streelt de sambac-jasmijn de huid, die al opgewarmd is door roos en iris, en een extase bereikt in de omhelzing met vanille en muskus. Echte luxe gaat een leven lang mee en daarom zijn alle Kilian-parfums eenvoudig bij te vullen.

  Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt het parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als het parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.