terug naar overzicht
Vodka on the Rocks Refill

Vodka on the Rocks 50ml Refill

€ 150

Selecteer een optie

Artikel Nr. 104491

Voor deze geur vroeg Kilian Sidonie Lancessseur om de geur van vodka on the rocks met een ijs effect te creëren – of eigenlijk, uit te vinden. Sidonie combineerde hiervoor koude kruiden en specerijen – koriander, kardemom – met aldehyde noten. Het hart is een bitter akkoord van rabarber met heldere bloemige noten – roos en lelietjes-van-dalen – om het gevoel van witte alcohol te vertalen. In de dry down geven eikenmos, ambroxan en sandelhout een ge-iodiseerd (zoutig, mineraal), en tegelijkertijd comfortabel en licht leer-achtig effect.
De originele flacon is gemakktelijk bij te vullen met deze 50 ml refill. Alles verpakt in een luxe doos. Geniet van de ervaring van het bijvullen thuis, of in onze winkels. Echte luxe gaat een leven lang mee en daarom zijn alle Kilian-parfums eenvoudig bij te vullen.

Breng parfum aan op plekken u uw hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op uw pols en uw je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om uw haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Topnoten: koriander, kardemom, aldehyde. Hartnoten: rabarber, roze roos, lelietjes-van-dalen. Basisnoten: eikenmos, ambroxan, sandelhout.