terug naar overzicht

Refill Set of Two Floor Naranja n°55

€ 9,95

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 115739
115739 01-2X10ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  De Kinfill Refill Kit bestaat uit twee concentraten voor het navullen van de Floor Cleaner. De krachtige formule is gemaakt van milieuvriendelijke ingrediënten en natuurlijke geuren, waardoor de spray veilig is voor mens en planeet. Breng sfeer in huis met een geur die alle opwekkende bruisen van de oudste fruitboom ter wereld oproept. Citrusextracten zoals sinaasappelschil bevatten d-limoneen, een natuurlijk oplosmiddel dat vuil en vet verwijdert. De Floor Cleaner heeft een pH waarde van 6.8, wat betekent dat het tegen neutraal (7.0) aan zit en daarom veilig te gebruiken is op houten vloeren, natuursteen of betonnen vloeren. Deze navullingen zijn bedoeld voor het hervullen van Kinfill Floor Cleaner Spray.

  Voor gebruik:
  Giet het schoonmaak concentraat in de Forever Bottle, vul de fles tot de nek met koud water. Meng door de fles rustig te schudden. Los een scheut Floor Cleaner op in een emmer met warm water en je bent klaar om aan de slag te gaan. De Floor Cleaner kan gebruikt worden op elke vloersoort. Het schoonmaak concentraat heeft een pH waarde van 6.8, wat betekent dat het tegen neutraal (7.0) aan zit en daarom veilig te gebruiken is op houten vloeren, natuursteen of betonnen vloeren.

  Ethoxylated Alcohol, Alkyl Amide Ethoxylate, Octylglucoside, Methylglycinediacetic Acid Or Trisodium Salt, Isopropyl Alcohol, Bronopol, Citric Acid, Fragrance