terug naar overzicht

Refill Set of Two Multi Surface Pine Husk

€ 9,95

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 115736
115736 01-2X10ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  De Refill Kit van Kinfill bestaat uit twee concentraten voor het navullen van de Multi Surface Spray. De krachtige formule van Kinfill allesreiniger is gemaakt van milieuvriendelijke ingrediënten waardoor hij veilig is voor mens en planeet. Pine Husk: Dennen, sparren en dennen produceren terpenen, moleculen die deze coniferen hun kenmerkende en verfrissende geur geven. De terpenen die in het naaldboomsap aanwezig zijn, helpen de bomen zich te beschermen tegen herbivoren zoals schorskevers en schimmelpathogenen. Gebruik Kinfill Multi Surface Spray op harde ondergronden, zoals keramiek, chroom, beton, graniet, roestvrij staal, hout, en marmer, voor een schoon resultaat. Deze navullingen zijn bedoeld voor het hervullen van Kinfill Multi Surface Spray.

  Voor gebruik:
  Giet het schoonmaak concentraat in de Forever Bottle, vul de fles tot de nek met koud water. Meng door de fles rustig te schudden. De Multi Surface Spray is nu klaar voor gebruik. Deze werkt op alle harde ondergronden. Spray rechtsreeks op het oppervlak en veeg schoon met een doekje.

  Ethoxylated Alcohol, Alcohol Ethoxylate Propoxylate, Alkyl Amide Ethoxylate, Octylglucoside, Methylglycinediacetic Acid Or Trisodium Salt, Isopropyl Alcohol, Bronopol, Citric Acid, Fragrance