terug naar overzicht

Refill Set of Two Tub & Tile Lavender Fields

€ 9,95

Selecteer een optie

1 Review(s)
Artikel Nr. 115738

De Kinfill Refill Kit bestaat uit twee concentraten voor het navullen van de Tub & Tile Cleaner. De krachtige formule is gemaakt van milieuvriendelijke ingrediënten en natuurlijke geuren, waardoor de spray veilig is voor mens en planeet. Van nature antibacterieel, Lavender Fields heeft de onmiskenbaar geur van lavendel en verzachtende eigenschappen waarvan is aangetoond dat ze de stemming verbeteren, de kwaliteit van de slaap verbeteren en zelfs de beleving van pijn verminderen. Ideaal als je geen fan bent van huishoudelijk werk. Gebruik Kinfill Tub & Tile Cleaner voor het schoonmaken van je badkamer. De spray kan gebruikt worden op keramische tegels, porselein, roestvrij staal, glasvezel en meer. Deze navullingen zijn bedoeld voor het hervullen van Kinfill Multi Surface Spray.

Voor gebruik:
Giet het schoonmaakconcentraat in de Forever Bottle, vul de fles tot de nek met koud water. Meng door de fles rustig te schudden. De Tub & Tile Cleaner is nu klaar voor gebruik. Deze kan gebruikt worden op elke glazen ondergrond. Spray rechtsreeks op de schoon te maken ondergrond en veeg schoon met een nat doekje.

REVIEWS

06/05/2020 bij

Ik was meteen al verkocht toen ik van Kinfill hoorde, de duurzaamheid en heerlijke geuren,zo verfijnd en natuurlijk, reinigt echt grondig op een zachte manier !! Ik ben FAN!!!!