Het Skins Cosmetics team geeft u graag zo snel mogelijk antwoord op uw vragen. 
Wij zijn telefonisch en via de live chat bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Bel ons: +31 (0)20 740 3222
Live chat: Klik rechtsonderin het beeldscherm op 'live chat'
Mail ons: via het E-mailformulier of webshop@skins.nl

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Wij streven er naar uw e-mail dezelfde werkdag te beantwoorden.

Advies

Voor advies en vragen over onze producten kunt u ons bellen op bovenstaand telefoonnummer maar u kunt natuurlijk ook terecht in een van onze filialen. Buiten kantooruren beantwoorden onze specialisten in de winkel, indien mogelijk, uw vragen ook telefonisch. Houdt u tijdens drukte rekening met een langere wachttijd. Bekijk hier het overzicht van al onze vestigingen. Voor informatie over bestellen, bezorgen en retourneren in onze webshop kunt u hier terecht.

In het assortiment van Skins Cosmetics vindt u ook producten van merken die bewust bezig zijn met het milieu. Hierbij een uitleg van de begrippen waar u op kunt filteren: 

1. Dierproefvrij: Deze producten zijn niet getest op dieren.
2. Vegan: Deze producten bevatten geen ingrediënten van dierlijke afkomst.
3. Eco-gecertificeerd: Deze producten hebben een eco-certifaat. Neem contact op met onze klantenservice als u informatie wilt krijgen over een specifiek merk of product.
4. Milieubewust: De producten van deze merken zijn bewust bezig met het milieu, dat kan vanalles zijn. Bijvoorbeeld recyclebare packaging, iets goeds doen voor het milieu of zelfs een eigen foundation opgezet. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact met ons op via een van de bovenstaande opties.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de Skins Cosmetics webshop.