Lady Vengeance

Juliette Has a Gun Artikel nr. C410430
Inhoud: 100ml
Prijs vanaf: € 85 Incl. BTW
De geur van een uitdagende vrouw voor wie de kunst van de verleiding geen geheimen heeft. De charmante Bulgaarse roos vol doornen smelt samen met patchoeli en vanille tot deze verfijnde elegantie: eigentijds en onvermijdelijk. Een geur zonder bloemige of fruitige noten. Een masculiene geur, exclusief gewijd aan de vrouw. Zelfs al is de geur mannelijk, de samenstelling ervan is niet zoals de traditionele mannelijke geuren. Geen hesperide of dihydromircenol die aanwezig zijn in 90% van de mannengeuren. De zachte, houtachtige topnoot wordt steeds sensueler door de amber en iris in het hart. Hoewel dit eau de parfum geconcentreerd is met 16%, blijft deze zacht en ontwikkelt zich alleen op het moment dat de formule in contact met de warmte van de huid.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Geurnoten: patchoeli, Bulgaarse roos, vanille en amber.

1 Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Lady Vengeance

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
  • Waardering

    Ik denk dat verfijnd wel echt de beste omschrijving is, hij is echt heel elegant. Ik ben benieuwd hoe de geur bij mannen is maar bij mij is hij 100% perfect. Ik hou sowieso van parfums met een touch of vanille en de combi met de rest van de noten maakt echt een hele fijne geur. Mijn complimenten!

    Op 15 mrt. 2017 door Rosanne