terug naar overzicht

Caviar Volume Panoramic Mascara

€ 28

Selecteer een optie

Black
Dit product is (nog) niet beschikbaar.
Vul je e-mailadres in, dan laten wij het je weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Artikel Nr. 112319

Een weelderige volumemascara met glanzend zwarte pigmenten die de wimpers verzorgt en zacht laat aanvoelen.

Verwen uw wimpers met de ultieme luxe-ervaring van de Caviar Volume Panoramic Mascara. Deze mascara garandeert intens volume, een panoramisch effect en een onweerstaanbaar zacht gevoel. De mascara glijdt moeiteloos over uw wimpers en geeft ze in een handomdraai fantastisch volume en glans. Voor een opvallende, intense en sensuele oogopslag vanuit elke hoek.

Het Caviar Care Complex bedekt de wimpers van aanzet tot uiteinde met rijke, voedende, hydraterende en verzorgende bestanddelen die voorkomen dat uw wimpers uitdrogen en hard worden. Bovendien blijft de mascara de hele dag door perfect zitten. Glanzende Noir de Noir Pigments creëren een diep, rijk zwart voor een onvergetelijke oogopslag.

De innovatieve Lash-Hugging Helix Brush bestaat uit zachte, holle vezels die de wimpers beschermen en vlekken en klonters voorkomen. De unieke helixvorm roteert en bereikt zo elk wimperhaartje, bedekt alle wimpers gelijkmatig, geeft ze volume en creëert een 360° panoramisch effect.

Voor meer intensiteit brengt je de Tightline Cake Eye Liner aan met de Flat Eye Liner Brush voordat je mascara aanbrengt. Of verdeel wat mascara over de Flat Eye Liner Brush om de wimperaanzet te ‘tightlinen’.

Plaats de Lash-Hugging Soft Helix Brush aan de basis van je wimpers. Beweeg de borstel heen en weer voordat je kamt om ervoor de zorgen dat je elke wimper dik bedekt. Herhaal zo vaak als je wilt om volume op te bouwen.

AANBEVOLEN DOOR SKINS
Caviar Stick
Laura Mercier
Caviar Stick
€ 32
Secret Camouflage
Laura Mercier
Secret Camouflage
€ 39