terug naar overzicht

Pure Canvas Primer - Hydrating

€ 43
|
Artikel Nr. 115354
115354 01-50ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Deze intensief hydraterende, lichte primer schudt de huid als het ware wakker. De primer creëert niet alleen een onberispelijke basis voor het aanbrengen van make-up, maar zorgt er ook voor dat de make-up langer mooi blijft.
  Een krachtig hydraterende primer die ervoor zorgt dat de huid de hele dag comfortabel aanvoelt en er fris uitziet. Het olijf-extract strijkt de huid zichtbaar glad en houdt het vocht in de huid vast. Een complex van algen/wieren vult de vochtreserves van de huid aan en herstelt het hydratatieniveau.

  De producten van Laura Mercier bereiden de huid voor op make-up, zoals een schilder zijn schildersdoek voorbereidt. De Pure Canvas Primers zijn dan ook onmisbaar voor een optimale voorbereiding van de huid voor het aanbrengen van make-up. De ademende formules bevatten geen siliconen, houden de verzorgende bestanddelen vast en creëren een beschermend laagje dat ervoor zorgt dat de make-up langer mooi blijft. De primers zitten bovendien boordevol ingrediënten die de huid verzorgen en beschermen.

  "Aanbrengen over uw gebruikelijke huidverzorging. Neem een beetje primer en masseer dat met de vingertoppen in de huid. Ga dan verder met de Tinted Moisturizer of Foundation.

  Om de pipet te gebruiken, neemt u die eerst uit de flacon. Steek de pipet terug in de flacon terwijl u in het balgje van de pipet knijpt. Laat het balgje los en neem de pipet weer uit de flacon. Knijp nu weer in het balgje om de formule op de gewenste zone te laten vallen."       

  AANBEVOLEN DOOR SKINS
  Flawless Fusion Foundation
  Laura Mercier
  Flawless Fusion Foundation
  € 49,50
  +
  Flawless Lumiere Foundation
  Laura Mercier
  Flawless Lumiere Foundation
  € 49
  +
  Tinted Moisturizer
  Laura Mercier
  Tinted Moisturizer
  € 49,50
  +