terug naar overzicht

Pure Canvas Primer+Setting Powder Set

€ 49
Dit product is (nog) niet beschikbaar.
Vul je e-mailadres in, dan laten wij het je weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Artikel Nr. 116699

Een exclusieve set met de Pure Canvas Primer - Blurring in reisformaat en de iconische Translucent Loose Setting Powder & Velour Puff.

Dit exclusieve duo is de perfecte reisgezel voor een vlekkeloze huid.
Pure Canvas Primer - Blurring
De innovatieve primer legt als het ware een voile over de huid waardoor een ‘soft focus’-effect ontstaat. De primer is verrijkt met een complex van micro-algen en vervagende poeders waardoor de conditie van de huid geleidelijk aan wordt verbeterd en overtollig talg wordt geabsorbeerd, voor een matterend effect.
Translucent Loose Setting Powder
De iconische Translucent Loose Setting Powder houdt make-up 12 uur lang op zijn plaats. Het ‘soft focus’-effect vervaagt fijne lijntjes en imperfecties. De poeder belooft een matte finish en een dunne dekking, en is geschikt voor zo goed als alle huidskleuren.

"PURE CANVAS PRIMER – BLURRING
Breng dit product na de gebruikelijke huidverzorging aan. Neem een beetje primer en masseer dat met de vingertoppen in de huid.

TRANSLUCENT LOOSE SETTING POWDER
DE TECHNIEK: Verzadig de Velours Puff met poeder door het donsje dubbel te vouwen en de twee helften tegen elkaar aan te wrijven. Klop het overtollige poeder af. Druk het poederdonsje nu met ronddraaiende bewegingen op de huid om het poeder in de huid te werken en de make-up te fixeren. "