terug naar overzicht

Pure Canvas Primer - Supercharged Essence

€ 59
Dit product is (nog) niet beschikbaar.
Vul je e-mailadres in, dan laten wij het je weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Artikel Nr. 115357

Dankzij de superkrachtige en supergeconcentreerde formule en de superfijne textuur creëert deze essence niet alleen een onberispelijke basis voor het aanbrengen van make-up, maar zorgt deze er ook voor dat de make-up langer mooi blijft.
De producten van Laura Mercier bereiden de huid voor op make-up, zoals een schilder zijn schildersdoek voorbereidt. De Pure Canvas Primers zijn dan ook onmisbaar voor een optimale voorbereiding van de huid voor het aanbrengen van make-up. De ademende formules bevatten geen siliconen, houden de verzorgende bestanddelen vast en creëren een beschermend laagje dat ervoor zorgt dat de make-up langer mooi blijft. De primers zitten bovendien boordevol ingrediënten die de huid verzorgen en beschermen.

"Aanbrengen over uw gebruikelijke huidverzorging. Neem een beetje primer en masseer dat met de vingertoppen in de huid. Ga dan verder met de Tinted Moisturizer of Foundation.

Om de pipet te gebruiken, neemt u die eerst uit de flacon. Steek de pipet terug in de flacon terwijl u in het balgje van de pipet knijpt. Laat het balgje los en neem de pipet weer uit de flacon. Knijp nu weer in het balgje om de formule op de gewenste zone te laten vallen."       

Uit deze collectie
AANBEVOLEN DOOR SKINS
Flawless Fusion Foundation
Laura Mercier
Flawless Fusion Foundation
€ 49
Tinted Moisturizer
Laura Mercier
Tinted Moisturizer
€ 49