terug naar overzicht

Le Box - The Holiday Edition

€ 186
Artikel Nr. 117429

Met Westman Atelier’s The Holiday Edition introduceert Gucci Westman een persoonlijk samengestelde trio van bestsellers in nieuwe limited edition tinten voor de feestdagen. Dit trio van schone, luxe essentials combineert huidversterkende roos en rijke nude-tinten met gouden perzikkleurige highlights die de teint warmte en leven inblazen. Veeg ze over wangen, lippen of ogen voor een prachtige glow. The Holiday Edition bevat: Super Loaded Tinted Highlight in Peau de Rosé, Baby Cheeks Blush in nieuwe tint Mimi en Lit Up Highlight Stick in nieuwe tint Nectar.

Begin met Baby Cheeks in Mimi - een rijk, romig, caramel nude - op jukbeenderen als een contourende blos, of breng aan op de appeltjes voor een sexy blos. Druk het op de lippen en strijk het zelfs op de oogleden.

Veeg Peau de Rosé over de jukbeenderen en meng het in je blush voor een naadloze kleurfusie. Je kunt het ook op de cupidoboog en de binnenste ooghoeken deppen om ze te openen. Je kunt Lit Up overal op je make-up aanbrengen voor extra helderheid: over de wangen, langs de neusbrug, op de lippen.

Om de algehele glansfactor te verhogen, gebruik je Lit Up op de oogleden voor het een puur, perzikkleurige gouden oog en eindig met Eye Love You-mascara.