Le Labo - City Exclusives

Le Labo City Exclusives on tour. Een unicum! Deze geuren van Le Labo zijn gecreëerd als hommage aan de steden waar Le Labo shops zijn gevestigd. De City Exclusives zijn uitsluitend in de betreffende stad verkrijgbaar; zonder uitzondering! Zelfs de online shop gaat voorbij aan deze collectie... Alleen in de periode van 1 september tot 30 September verlaten ze 4 weken ‘hun’ stad en zijn ze, in een beperkte oplage, verkrijgbaar in geselecteerde Skins winkels: Amsterdam Conservatorium, Amsterdam Runstraat, Laren, Eindhoven, Gent en Oosterbeek.

 

Mousse de Chene 30

Vol trots presenteert Skins Cosmetics Le Labo Mousse de Chene 30. Deze bijzondere ode aan onze geliefde hoofdstad is een vertaling van de kenmerken van Amsterdam in parfum. Een neo-chypre met mos, patchoeli en pittige specerijen. In de maand september is deze geur verkrijgbaar in de Skins Cosmetics in: Amsterdam Conservatorium Hotel, Amsterdam Runstraat, Laren, Eindhoven, Gent, Oosterbeek. Vanaf oktober komt Mousse de Chene 30 in het vaste assortiment van onze winkels in Amsterdam en in Laren.

Mousse de Chene 30 - Amsterdam

City Exclusives

De elf olfactorische odes aan de steden waar Le Labo shops zijn gevestigd – zijn elf maanden per jaar uitsluitend beschikbaar in ‘hun eigen’ stad en nergens anders! In september mogen deze creaties hun stad verlaten en de wereld veroveren. Van 1 t/m 30 september zijn ze verkrijgbaar in: Amsterdam Conservatorium Hotel, Amsterdam Runstraat, Laren, Eindhoven, Gent, Oosterbeek. Bekijk hier alle openingstijden.
 

Le Labo City Exclusives

Ontdek Le Labo

Maak kennis met dit Amerikaanse merk. Het doel van de oprichters van Le Labo Fragrances? “Fighting the rising tide of conformity” en echt authentieke en unieke parfums creëren. Ze hebben een aantal van de beste neuzen in New York bijeengebracht met als doel exceptionele geuren te ontwikkelen en daarmee een ‘sensory shock’ te realiseren zodra je het flesje opent. Ontdek hier alle producten.

 

Le Labo Fragrances