terug naar overzicht
Baie 19 Eau de Parfum

Baie 19 EDP 15ml

€ 72

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 116046
116046 01-15ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Baie 19 van Le Labo is ontworpen als een hevige regenbui na een lange periode van droogte, en de vreugde die daarmee gepaard gaat. De waarheid is.. Baie 19 had Water 19 moeten heten. Niet dat het naar niets ruikt - hoewel niets er naar ruikt- maar het heeft een fris, nat, doorweekt effect dat water na de regen aan de aarde geeft. 

  Het magische gevoel tijdens zware regen na een lange droge periode (Petrichor), is een van de mooiste olfactieve fenomenen in de natuur. Er zijn veel redenen hiervoor, waaronder de ozon in de lucht, de negatieve ionen, maar vooral het vrijkomen van olie-afscheidingen uit bepaalde planten, verzameld na een lange droge periode. Dit is waar Baie 19 over gaat: de droge jeneverbes, de pathouli, de groene bladeren… allemaal doordrenkt met een mooie, lichtgevende, magnetische regen na een lange droogte. 

  In onze winkels is het mogelijk om een gepersonaliseerd label te laten maken bij aankoop van dit product.

  Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.