terug naar overzicht

Santal 26 Concrete Candle 3x59,5gr

€ 82

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 117290
117290 01-60GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Santal 26 Concrete Candle van Le Labo is een luxueuze geurkaars met tonen van amber, kokos, vanille, ceder, kruiden, muskus en sandelhout. Deze kleine kaarsen van Le Labo vullen je huis met geur en worden per drie geleverd in een stijlvolle betonnen pot. Binnenin vind je 100 procent sojawas en een pure, katoenen lont voor een schone, geurige verbranding, elke keer weer. Vul je huis met een warme en verfijnde geur, zacht en mysterieus.

  De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

  Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.