terug naar overzicht

Le Temps Perdu EDP + CODE Holder

€ 98
Artikel Nr. 117295

Selecteer een optie

Een expressie van tijdloosheid en nostalgie. Verwijst naar het belangrijkste werk van Marcel Proust - een roman in zeven delen - waarin hij de rol van het geheugen (en de invloed van geur daarop) centraal stelt. Een gelaagde compositie - warm en dierlijk. Het unieke architectonische karakter van Le Temps Perdu maakt dit tot een aantrekkelijk en verslavend Eau de Parfum.

‘CODE’ is een nauwkeurig gefreesd parfum accessoire, ontworpen om de kostbare geur die erin zit te beschermen. De precisie en het vakmanschap van het in een Nederlandse studio gemaakte item, benadrukken het kenmerkende cirkel- en vierkante motief van het logo. Het werkt zonder een dop en geldt zo enkel als houder, waardoor het tegelijkertijd als een charmant display kan dienen in de badkamer.

Deze travelset bevat twee flacons met Le Temps Perdu, inclusief de luxe ‘CODE’.

Krassen door gebruik, zullen het item na verloop van tijd alleen maar mooier maken. Het flesje dient door de bodem in de houder te worden gedrukt.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Le Temps Perdualcohol Denat, Parfum (fragrance), Aqua (water), Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ci 19140, Ci 14700.
Uit deze collectie
Le Temps Perdu Eau de Parfum
SALLE PRIVÉE
Le Temps Perdu Eau de Parfum
€ 190
Le Temps Perdu Eau de Parfum
SALLE PRIVÉE
Le Temps Perdu Eau de Parfum
€ 38
DISCOVER Box
SALLE PRIVÉE
DISCOVER Box
€ 20