terug naar overzicht
Love in White Perfumed Oil

Love in White Perfumed Oil 75ml

€ 120
Artikel Nr. 105453

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Creed perfumed oil is een eigentijds product om aan de vraag van de huidige, eco-minded consument te voldoen. Deze oliën bieden de mogelijkheid om alcoholvrije Creed parfums te ervaren in een melange van natuurlijke oliën die de huid kalmeren en verzorgen.Love in White Perfumed oil matcht perfect met het Love in White parfum. Om deze bijzondere olie te creëren heeft Olivier Creed dezelfde oogst van hand geplukte bloemen, fruit en andere natuurlijke ingrediënten verwerkt als in de klassieke parfum. Alleen in plaats van de traditionele alcoholbasis, heeft dhr. Creed een alternatieve basis ontwikkeld. Op basis van calendula olie om de huid te kalmeren, amandelolie om de omega 3 en aloë extract om te verzachten en herstellen. Het resultaat is een geurige olie die rijk genoeg is om op zichzelf te gebruiken, of als verzorgende olie gelayerd met het parfum.
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.Topnoot: Sinaasappelschil uit Italië. Hartnoten: Florentijnse iris, narcissen uit Frankrijk, magnolia, Bulgaarse roos, Tonkin rijst. Basisnoten: vanille, amber, sandelhout uit Mysore.