terug naar overzicht

Osmanthe Kōdoshān Eau de Parfum

vanaf € 80

Selecteer een optie

Artikel Nr. 117701

Ga op reis met verassende Osmanthe Kōdoshān van Maison Crivelli. De frisse maar kruidige geur neemt je mee naar een in mist gehulde tropische berg, waar je de prachtige osmanthusbloemen ontdekt. De omgeving komt tot leven door de mysterieuze houtige tonen, gecombineerd met verassende kruiden en leerachtige plantaardige noten. Vooral opvallend in deze parfum is de kruidige steranijs, de fruitige osmanthus bloem en de houtige patchoeli en tobacco.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Alcohol Denat.,parfum/fragrance,aqua/water/eau,ethylhexyl Salicylate,butyl Methoxydibenzoylmethane,diethylhexyl Syringylidenemalonate,benzyl Benzoate,citral,citronellol,limonene,eugenol,geraniol,isoeugenol,linalool,evernia Prunastri (oak Moss)extract