terug naar overzicht

L'Eau a la rose EDT 70ml

€ 150

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 115145
1 Review(s)
115145 01-70ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  l'Eau a la Rose van Maison Francis Kurkdjian is een parfum als de aanraking van rozenblaadjes die verzameld zijn tijdens het aanbreken van de dag. De eau de toilette ontvouwt op de huid met een delicate bloemige frisheid. Een druppel geparfumeerd water reflecteert een boeket van vierhonderd vers bloeiende rozen. In de top ruik je lychee en peer, in het hart Damascena-roos, pioenroos uit Bulgarije en viooltjes. De geur sluit af met muskus. Een eerbetoon aan vrouwelijkheid.

  Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. 

  REVIEWS

  23/07/2021 door

  Natuurlijk kan je een nieuw parfum van een van de bekende huizen kopen maar wat je zoekt vind je niet. Daar loop je tegenaan.
  Maison Francis Kurkdjian À la rose is een unieke parfum die past bij mij, en waar ik echt blij van word. Je ruikt À la rose niet alleen, je voelt je lichter en het doet echt iets met je. Ik vind niets moeilijker dan een bij mij passend parfum te vinden, maar deze roos vond mij.