terug naar overzicht

Oud Extrait De Parfum 70ml

€ 290

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 110135
110135 01-70ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend
  Vanuit het Oosten, staat Oud voor mysterie en sensualiteit. In Laos, het land van herkomst, weerspiegelt het zuiverheid en verfijning. Dit extrait de parfum is een interpretatie gebaseerd op een droom van dit elegante, edele, zeldzame en natuurlijke ingrediënt. De geur is omhuld met muskus en vanille, die een harmonie van pittige, rijke aroma's met zich mee brengen. Een olfactorische schat geboren van zand, wind en goud.
  Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Saffraan, elemi uit de Filipijnen, ambrettolide (plantaardige musk), cederhout uit Marokko, zoete vanille, oud uit Laos, patchoeli uit Indonesië.
  Alcohol-parfum (fragrance)-aqua (water);linalool;butylphenyl Methylpropional;limonene;citronelleol;ethylhexyl Methoxycinnemate;butyl Methoxydibenzoylmethane;ethylhexyl Salicylate;geraniol;eugenol;bht;citral;ci60730 (ext.violet 2)