FREE GIFT BIJ BESTEDING VANAF € 100

terug naar overzicht

Eco Candle Objets d'Amsterdam XL 650gr

€ 69

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 124512
124512 01-650GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Producteigenschappen

   • Extra groot formaat

  De Candle Objets d’Amsterdam van Marie-Stella-Maris is een hoogwaardige geurkaars die een unieke sfeer in huis creëert. De iconische geur is helder en prikkelend, dankzij de sprankelende citrusakkoorden en de groene thee. Tegelijkertijd geven amber en musk de geur een diepe warmte, die door de gehele ruimte waarneembaar is. De kaars brandt gelijkmatig op en verspreidt haar geur op subtiele wijze, voor directe ambiance en warmte.

  Laat de geurkaars altijd branden tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Na het uitblazen van de lont centreer je deze. Voor de lont weer wordt aangestoken knip je deze kort met een lont trimmer. Door consequent op deze manier de geurkaars te laten branden zal de kaars langzamer branden en gaat deze volledig op.

  Let op: Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.

  Limonene, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Medica Limonum Fruit Oil, Citronellol, Rose Ketone-4, Dimethyl-3-cyclohexene-1-carbaldehyde, Geraniol, Linalool, Linalyl Acetate, Nerol, Hexyl Cinnamal