Molecular Multi Nutrient Day Cream

Molecular Multi-Nutrient Day Cream 50ml

€ 110
Artikel Nr. 112456

Selecteer een optie

Deze krachtige dagcreme bevat 8 hydraterende ingrediënten, 12 antioxidanten en een 12,5% Nutrient Complex. De crème beschermt de huid tegen vervuiling, blauw licht (HEV) en andere dagelijkse invloeden van buitenaf. De geconcentreerde formule voorziet de huid van alle voedingsstoffen die ze nodig heeft om zichzelf te herstellen. Malrove-stamcellen en moringa-extract vormen een beschermend schild tegen milieuvervuiling en voorkomen dat luchtvervuilingsdeeltjes zich hechten aan de huid en schade aanrichten.

Breng aan op een gereinigd gezicht en hals. Vervolgens zonbescherming en eventueel make-up aanbrengen. Bij het gebruik van serum, breng je deze aan vóór de dagcrème. Belangrijkste ingrediënten:
- Gefermenteerde zwarte thee en Perzisch zijdeboomextract; dragen bij in het voorkomen van glycatie en verminderen zichtbaar tekenen van vermoeidheid zoals zwelling, donkere kringen en een doffe huid.
- Plantago Lanceolata blad extract; beschermt de huid tegen blauw licht (HEV), vermindert de aanmaak van melanine en vervaagt donkere plekjes.
- Manuka honing - UMF17+; duurzaam geproduceerd in Nieuw-Zeeland, manuka honing heeft biologisch actieve enzymen die wondherstel bespoedigen en is van nature antibacterieel. De humectante eigenschappen houden de huid gehydrateerd en gekalmeerd.