terug naar overzicht
Molecular Silk Amino Hydrating Cleanser

Molecular Silk Amino Hydrating Cleanser 100ml

€ 43
Artikel Nr. 113241

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Molecular Silk Amino Hydrating Cleanser van Allies of Skin is een zachte gezichtsreiniger die de huid diep voedt. Een krachtige blend van antioxidanten, fosfolipiden en hydrators verwijderen vuil, aanslag en make-up zonder de huid te strippen. Zijden aminozuur is een krachtig antioxidant dat de huid van voedingsstoffen voorziet en het absorberen van water in de huidcellen optimaliseert. Biologische moringa- en saffloerolie breken make-up en onzuiverheden af terwijl ze de huid voeden met herstellende voordelen. De doffe huid wordt opgehelderd en de reiniger vormt een beschermende laag op de huid om essentieel vocht in te sluiten, waardoor de huid gezond en soepel blijft. Bij dagelijks gebruik voelt de huid zijdezacht aan, met een verfijnde textuur.

Masseer op droge huid. Voeg water toe en masseer om dagelijks vuil, SPF en make-up te verwijderen. Spoel af en herhaal zo nodig. Gebruik 's ochtends en 's avonds.