Molecule 01 Travel Spray

Escentric Molecules Artikel nr. C05670
Inhoud: 30ml

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 60 Incl. BTW
Fans vroegen om meer Escentric – of eigenlijk minder: een kleinere, draagbare flacon om hun favoriete geur mee te nemen. Daarom brengt het merk 30 ml flacons van bestseller Molecule 01. Helemaal volgens de Escentric-ethiek is dit format ook een design statement – een miniatuur versie van de standard 100 ml flacon, verpakt in een geanodiseerd aluminium huls. Refills zijn beschikbaar.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

De Molecule-geuren bestaan uit 1 molecule, de Iso E Super. Deze geur heeft een andere vorm van parfumeren dan een "normale geur". De Molecule is niet continu aanwezig voor jezelf, maar voor anderen wel. Dit ligt aan de molecule Iso E super, deze komt en gaat omdat deze voor 65% geconcentreerd is en is dus soms lastig te herkennen voor de eigen neus. Omdat er in de Escentric-geuren meer ingrediënten zitten, worden deze door de neus beter herkend als een op zichzelf staande geur. Je zult deze daarom dan ook beter zelf ruiken. Molecule is ook erg goed te combineren met andere geuren en dus ook juist een goede combinatie met de Escentric-geuren.

2 Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Molecule 01 Travel Spray

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
  • Waardering

    Ik ben helemaal verzot op dit luchtje. Zo bijzonder. Minstens 1 x per dag even sprayen.

    Op 24 aug. 2017 door Yvon

  • Waardering

    Ik ben helemaal verslaafd aan de Molecule 1! Zo ontzettend lekker, fris; zoetachtig maar niet te zoet! Heb de normale variant maar ik vind het zo fijn om hem mee te kunnen nemen en aan het einde vd dag toch nog even een keertje te spuiten. Is er al bekend wanneer deze weer op voorraad komt?

    Op 15 mrt. 2017 door Mona