terug naar overzicht
1 Review(s)

Monochrome EDP 100ml

€ 190
Artikel Nr. 111421

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Producteigenschappen

    Geurnoten:
    Top: kruidnagel, galbanum.
    Hart: rozemarijn, vetiver.
    Basis: leer, cederhout.

Een expressie van kunst en stijl. Verwijst naar de monochromatische schilderkunst en 'Zero Art', een belangrijk onderdeel van de avant-garde beeldende kunst in de 20ste en 21ste eeuw. Schilders verkenden het gebruik van één kleur en de zeggingskracht van texturen en nuance, en toonden zo een breed pallet aan emoties, intenties en betekenis. Een verfijnde structuur met een verrassend gevoel van metaal. Monochrome is een uitermate tijdloos Eau de Parfum.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

REVIEWS

10 1 Review(s)
25/05/2020 bij

MONOCHROME ruikt als een zeer exclusieve en premium product en geeft mij een gevoel van luxe wanneer ik het op heb. Helaas is de uithoudingsvermogen van de geur wat aan de zwakke kant