terug naar overzicht
My Love Has The Colour Of The Night & Two Shadows

My Love Has The Colour Of The Night & Two Shadows

vanaf € 55
Artikel Nr. 106928

Selecteer een optie

Een trio set van 3 x 10 ml van My Love has the Color of the Night en de twee Shadows. Geurnoten als gaiac olie, patchoeli en vetiver vormen samen een zoet en houtachtig geheel bij dit parfum. Transformeer de geur door deze te combineren met een van de twee Shadows: Between Two Trees en Sleeping On The Roof. Kies de lichte of donkere schaduw en voeg diepte toe die bij je stemming past. Deze refills passen in de Purse Spray.
Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar.

Deze coffret van Floraïku bevat een 50 ml én een 10 ml beide met twee verschillende doppen. Het kleine dopje van de 10 ml flacon is ook te gebruiken op de 50 ml flacon, zodat deze makkelijker mee te nemen is in bijvoorbeeld de tas. Wil je de 10 ml op een luxe manier met je meenemen? Deze travel flacon past in de 'grote' dop van 50 ml.Hoofdnoten: gaiac olie, patchoeliolie en vetiver olie.