terug naar overzicht
Nail Oil Nourishing

Nail Oil Nourishing 10ml

€ 26
Artikel Nr. 111519

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Susanne Kaufmann™ natuurlijke hand- en voetverzorging met ingrediënten die in het wild worden geoogst en biologisch worden geteeld. Deze Nail Oil versterkt broze nagels. Een zeer effectieve combinatie van oliën verhardt de nagelstructuur en voedt de gevoelige nagelriemen. Verstevigende manketti-notenolie versterkt de nagels en bevordert de celvorming. Het linolzuur van de sesamolie herstelt de lipidenlaag van het eelt van het nagelbed en kostbare macadamianotenolie voedt de zachte huid van de hand én geeft de nagels een nieuwe veerkracht. Daarnaast voorkomt vitamine E broze nagels.
Masseer de olie op de nagels en het nagelbed en breng deze twee keer per dag aan voor intensieve verzorging.schinziophyton rautanenii (manketti tree)kernel oil, helianthus annuus (sunflower) oilunsaponifiables, zea mays (corn germ) oil,seasamum indicum (sesame) seed oil, macadamiaintegrifolia seed oil, olea europaea (olive)fruit oil, parfum (fragrance), tocopheryl acetate.