terug naar overzicht

Blush

€ 33

Selecteer een optie

Amour
Aroused
Behave
Bumpy Ride
Coeur Battant
Deep Throat
Dolce Vita
Dominate
Exhibit A
Gina
Illicit
Liberte
Luster
Mata Hari
Orgasm
Orgasm X
Savage
Sex Appeal
Sin
Taj Mahal
Taos
Tempted
Thrill
Torrid
Zen
1 Review(s)
Artikel Nr. 113769

NARS presenteert, als de ultieme expert op het gebied van blush, de bestverkochte en meest iconische blush kleuren voor de wangen. Voor een gezond uitziende teint en een natuurlijke blos, die iedere look compleet maakt. Iconische kleuren, waaronder een heel assortiment aan zachte, natuurlijke tinten voor een natuurlijk effect om de teint te verhelderen. Zijdezachte, ultrafijne micro-poederpigmenten met matte en glinsterende effecten voor een onweerstaanbaar zachte en makkelijke applicatie. Van subtiele tot intense tinten, die allemaal zorgen voor een natuurlijke blos. De kleurintensiteit is naar wens op te bouwen voor een tal van verschillende effecten, van ultra-zachte tot krachtige kleurexplosies.

AANBEVOLEN DOOR SKINS

REVIEWS

24/04/2020 bij

Het met merk NARS gebruik ik al jaren en ben dan ook erg fan van de blushers. Omdat je erg lang mee doet is het wel van belang dat je een juiste keuze maakt. Je heb dan ook een ruime keuze in kleuren.
de blusher geef een zachte radiance en blijt de hele dag mooi zichtbaar. Je kunt het ook mooi opbouwen van een natural look naar een avond look