terug naar overzicht

Duo Eyeshadow

€ 34

Selecteer een optie

Alhambra
Cordura
Hammamet
Isolde
Kalahari
Kuala Lumpur
Pandora
Silk Road
St-Paul-De-Vence
Surabaya
Thessalonique
|
Artikel Nr. 113906
113906 01-2X1,1GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Onmiddellijke intensiteit. Onmiddellijke tevredenheid. In één enkel gebaar. NARS lanceert zijn nieuwe Duos d'Ombres Essentielles gamma met Pigment Powder Suspension Technology: Pure pigmenten gesuspendeerd in een liquid-fusion textuur die een nieuwe intensiteit van kleur creëert die ongelooflijk rijk, gemakkelijk aan te brengen en lang houdbaar is.

  Breng de oogschaduw direct aan op Tinted Smudge Proof Eyeshadow Base om een intense glans te creëren die de hele dag blijft zitten.
  De veelzijdige formule kan als oogschaduw of eyeliner worden gebruikt en kan nat of droog worden aangebracht.
  Met het ruime palet van kleuren en finishes kun je een eindeloos scala aan looks creëren.
  Voor Soft Essentials: Gebruik de #40 Eyeshadow Brush om de oogschaduw in te werken en te blenden over het hele ooglid. Met de #44 Precision Contour Brush kun je gericht oogschaduw aanbrengen langs de neusbrug en in de binnenste ooghoeken. Gebruik de #42 Blending Eyeshadow Brush om de kleur te vervagen en verzachten.
  Voor Precious Metals: Gebruik de #41 Diffusing Brush voor een transparante glans over het hele ooglid. Gebruik de #45 Smudge Brush met oogschaduw over liner om de eyeliner te transformeren. Blend en vervaag.
  Voor Hardwired Sheens: Gebruik de #49 Wet/Dry Eyeshadow Brush om de kleur op het ooglid in te werken. Bevochtig de kwast voor een intenser effect. Gebruik de oogschaduw als eyeliner door deze met de #46 Push Eyeliner Brush in de wimperlijn te drukken of gebruik #51 Wet/Dry Eyeliner Brush om langs de bovenste en onderste wimperlijn aan te brengen.
  Voor Pure Pops: Gebruik de #41 Diffusing Brush om een rijke kleur aan te brengen en dramatische diepte te creëren. De speciale vorm van de #43 Wide Contour Eyeshadow Brush vervaagt en blendt randen en accentueert de kleur langs de neusbrug. Breng lichtere tinten aan op specifieke zones met de #44 Precision Contour Brush.

  Oogschaduws kunnen worden gebruikt om uw ogen te schaduwen en te markeren.