terug naar overzicht

Light Reflecting Setting Powder Loose

€ 39

Selecteer een optie

Crystal
Sunstone
Artikel Nr. 113684

Een gewichtloos poeder dat een transparante, stralende finish creëert en dat er onder elk licht flatterend uitziet.
Light Reflecting Setting Powder houdt je make-up op z'n plek en geeft een vederlichte, onzichtbare finish op je huid. Deze luxe formule is een cultfavoriet die zich gelijkmatig laat aanbrengen, moeiteloos mengt en de uitstraling van je foundation verbetert. Verkrijgbaar in twee kleuren: Crystal transparant, perfect voor lichte tot medium huidstinten en Sunstone, perfect voor medium-donkere en donkere huidstinten en zonder witte vlekken of flasback op de huid.
Deze fotovriendelijke formule maakt gebruik van de Photochromatic technologie, die zich aanpast aan nieuwe lichtbronnen, zodat de huid er perfect uitziet, niet alleen vóór de camera, maar ook in levende lijve. Het exclusieve Light Reflecting Complex™ van NARS optimaliseert lichtreflectie op de huid. Het creëert een soft focus effect door fijne lijntjes, rimpels en poriën optisch te vervagen. Het helpt een glimmende huid te reguleren gedurende de dag, wat het ideaal maakt voor touch-ups halverwege de dag.
Behalve het fixeren en perfectioneren van je foundation, kun je Light Reflecting Setting Powder gebruiken voor het fixeren van een knallende lipkleur, het naadloos in laagjes aanbrengen van smokey oogschaduw, of zelfs om een intense kleur van ogen of wangen te verzachten.

Dip de #10 Powder Brush in het poeder en tik overtollig poeder van de kwast. Breng aan op het gezicht met ronddraaiende bewegingen, te beginnen in het midden van het gezicht en werk naar buiten toe tot het poeder is geblend.