terug naar overzicht

Sheer Glow Foundation

€ 45

Selecteer een optie

Ambie
Aruba
Belem
Caracas
Deauville
Gobi
Huahine
Iguacu
Macao
Mali
Manaus
Marquises
Mont Blanc
Moorea
Namibia
New Caledonia
Oslo
Patagonia
Punjab
Sahel
Salzburg
Santa Fe
Tahoe
Valencia
Vallauris
Vanuatu
Vienna
Yukon
Artikel Nr. 113580

Een creatieve essential voor het creëren van een all-over, natuurlijke gloed. Dankzij de Nars Complexion Brightening Formula kun je met dit lichte, naar wens op te bouwen product tal van verschillende effecten creëren. Het zorgt tegelijkertijd voor een egale teint en verbetert de textuur en helderheid van de huid.
NARS Sheer Glow Foundation zorgt voor een natuurlijke, stralende gloed. De textuur zorgt onmiddellijk voor een egale, transparante dekking die je naar wens kunt opbouwen. Samengesteld op basis van huidverzorgende ingrediënten en de NARS Complexion Brightening Formule: geeft de huid een gehydrateerd, zachter en gladder gevoel met een meer heldere uitstraling. Bij dagelijks gebruik zorgt de Sheer Glow Foundation voor een verbetering van de textuur en helderheid van de teint.

Breng Sheer Glow aan met de vingertoppen, te beginnen op zones waar meer dekking nodig is.

Verwarm de foundation in je handen en breng deze aan met je vingertoppen. De warmte van je handen en vingers helpt om de foundation te blenden voor de meest natuurlijke finish.

Ideaal voor een cleane finish – breng aan met de #12 Cream Blending Brush onder de ogen en rond de lippen voor strakke, perfecte lijnen.

AANBEVOLEN DOOR SKINS