terug naar overzicht

Flavanone Mud Mask

vanaf € 37

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 121622
121622 01-100ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Producteigenschappen

   • Vrij van alcohol
   • Vrij van siliconen
   • Vegan
   • Cruelty Free

  Flavanone Mud van NIOD is een masker dat de natuurlijke balans van de huid en de dichtheid ervan intact laat. Flavanone Mud is een masker, maar met een andere invloed op de huid. Het masker gebruikt drie fasen om de huid te reinigen, namelijk een zuiverende fase, een beschermende fase en een responsieve fase.

  De zuiverende fase verwijdert onzuiverheden aan het oppervlak, waaronder olie- en wateroplosbare vervuiling en overtollige talgactiviteit. De beschermende fase introduceert technologieën die een fysiek schild vormen tegen externe ophopingen. Tot slot zorgt de responsieve fase voor een ontgifting die de gezondheid van de huid beschermt.

  Het resultaat van deze gecombineerde aanpak is een plaatselijk zuiveringsproces dat een aanhoudende zichtbare glans mogelijk maakt.

  Eenmaal per week gebruiken. Reinig de huid met LVCE en/of water. Breng een dun laagje Flavanone Mud aan op het droge gelaat, vermijd de onderste en bovenste oogleden. 10 minuten laten inwerken. Grondig afspoelen met warm water. Een sterk tijdelijk prikkend gevoel zal optreden vooral nadat het product is afgespoeld. Als irritatie optreedt, het gebruik staken en een arts raadplegen. Alleen gebruiken zoals voorgeschreven op onbeschadigde huid. Het wordt aangeraden om voor gebruik een huidtest uit te voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren.