terug naar overzicht
adr_ett Eau de Parfum

adr_ett Eau de Parfum

vanaf € 90

Selecteer een optie

2 Review(s)
Artikel Nr. 110593
De nieuwste generatie synthetische musks (oudste is van 1888), Helvetolide® is voornamelijk gewaardeerd door zijn goddelijke peren noot, die doet denken aan ambrette (plantaardige musk uit hibiscus zaad). In 1991 gepatenteerd door Firmenich. De geur: Zero Gravity Musk Helvetolide® heeft een zacht, omhelzend, long lasting aura; een buitenaards gevoel van stilte en gewichtsloosheid. In plaats van het klassieke gebruik van deze molecuul (het verbeteren van andere noten) wordt Helvetolide® door Frank Voelkl ingezet om de etherische vibe te boosten in een futuristische compositie die het gevoel van gewichtsloosheid tevoorschijn tovert. Roze peper brengt wat fruitigs, koele, metallic iris benadrukt zijn affiniteit met ambrette. Een nevel van vanille, tonka en ambergris versterkt de zinnelijkheid.
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Geurnoten: helvetolide, muskus, roze peper, iris, amber gris, vanille, tonkaboon.

REVIEWS

13/11/2020 bij

Sluit mij aan bij andere (Lizz) die review heeft gegeven. Zo heerlijk is deze geur. Jammer dat ie niet op voorraad/beschikbaar is..

25/08/2020 bij

Deze geur heb ik met een aantal andere geuren besteld in een sample set. Bij het opspuiten sprong deze geur er gelijk uit. Een heerlijke, schone, heldere geur waarin de iris goed is waar te nemen, zonder heel poederig te zijn. Echt een enorme aanrader!