terug naar overzicht
Shi_so Eau de Parfum

Shi_so EDP 100ml

€ 149

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 110596
110596 01-100ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend
  Hoewel de geurchemie op zijn natuurlijke manier nog steeds niet 'groen' kan uiten, gaat het bonte palet van dit parfum veel verder dan 'gras' of 'Granny Smith'. Givaudan's kruidachtige Glycolierral® vangt dus de koele geur van een gebroken klimopblad - vandaar de naam die Givaudan aan het molecuul gaf, van het Franse woord voor "klimop", lierre. Spreek het woord uit met een lange 'o' - Shi_sõ. Een Japans synoniem voor 'moderne gedachte'. En daarnaast een iconisch kruid uit de Japanse keuken dat zelden in een geur wordt verwerkt. Parfumeur Bertrand Duchaufour werd door deze geurencombinatie van munt, basilicum en komijn met een metallic accent gefascineerd en geïnspireerd. Hij gaf een moderne wending aan het klassieke genre, waarbij citrus wordt vervangen door een caleidoscoop van groene noten. Een vleugje kardemom, een takje groene munt. Citroen verbena en sapppige zwarte bessen. Amandel anijs en rabarber taart. Glycolierral® geeft deze mix een zoet, melkachtig effect.
  Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Geurnoten: klimop, kardemom, anijs, munt, citroen verbena, zwarte bes, rabarber, shisoplant.
  Alcohol Denat., Aqua (water), Parfum (fragrance), Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Methyl Dihydrojasmonate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Dihydro Pentamethylindanone, Beta-pinene, Cuminaldehyde, Citral, Linalool, Benzyl Cinnamate, Citronellol, Coumarin, Isoeugenol, Geraniol, Eugenol, 2-methyl-3-(p-methoxyphenyl)-propanal, Acetate Caryophyllene, Carvone