"Mijn digitale parfum diagnose"

Ontdek binnen 15 minuten uw nieuwe favoriete parfum!

Ontdek uw nieuwe favoriete niche parfum aan de hand van de unieke parfum DiagNose, exclusief bij Skins Cosmetics Amsterdam Centrum en Amsterdam Zuid.

De Nose DiagNose werkt op basis van een korte enquête van zeven vragen over uw voorkeuren en olfactieve verleden. Hieruit komt een resultaat (olfactief portret), dat wil zeggen een interpretatie van uw favoriete geurfamilies/noten. Op basis hiervan wordt een shortlist van vijf parfums (uit de collectie van Skins Cosmetics) gepresenteerd. Deze top vijf schaalt u, aan de hand van een blinde test, zelf in van -5 tot +5, waardoor u op een nog exactere selectie komt. Revolutionair, want u wordt niet beïnvloed door merkidentiteit, verpakking of andere externe zaken.

Benieuwd naar uw olfactieve portret? Kom dan spontaan langs in een van onze filialen in Amsterdam of maak een afspraak voor een kosteloze DiagNose als u zeker wilt zijn van een tijdstip. Bel onze collega's in de Runstraat op: +31 (0)20 240 0199. Bel onze collega's in het Conservatorium Hotel op: +31 (0)20 528 6176.

Bent u geïnteresseerd in een DiagNose met select gezelschap in één van onze winkels in Amsterdam of op locatie? Neem dan contact op voor een DiagNose op maat.