Not a Perfume Giftset Eau de Parfum

Not a Perfume Giftset EDP 100ml + 100ml Shower Gel

€ 110
Artikel Nr. 107544

Selecteer een optie

Not a Perfume Gift Set bevat de Juliette's gelijknamige eau de parfum en showergel. De geur bestaat volledig uit 1 molecuul: Ambroxan. Dit wordt in vele parfums gebruikt om de unieke en onnavolgbare houtige, muskus-achtige finesse. De complexe structuur staat bekend om zijn houtige en dierlijke geurnoten - een huideigen sensualiteit die zich bij iedereen weer anders ontwikkelt. Omdat Not a Perfume volledig moleculair is opgebouwd zonder natuurlijke stoffen, heeft het het voordeel allergeen-vrij te zijn, en dus veilig voor de meest gevoelige huid.
Het parfum: Breng het aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar.

Showergel: Bevochtig het lichaam en breng vervolgens de gewenste hoeveelheid douchegel aan. Masseer goed in en spoel af. Gebruik dit product in combinatie met het bijpassende parfum, hierdoor blijft de geur langer hangen. Hoofd-ingrediënt: cetalox.