terug naar overzicht
One Umbrella For Two Eau de Parfum

One Umbrella For Two EDP 50ml + 10ml

€ 255
Artikel Nr. 106934

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

One Umbrella For Two maakt deel uit van the Secret Teas and Spices collection geïnspireerd op Ô Cha-ceremonie, de Japanse voorbereiding van de geliefde matcha thee waarbij de leer over de gebruiken en tradities centraal staat. Deze collectie wordt gepresenteerd in een witte flacon om het heilige gebaar van de theebereiding te symboliseren. Elke geur is een blend van verschillende theesoorten met een unieke kruidenmix. Deze aromatische, fruitige geur bevat noten van zwarte bessen, genmaicha thee en ceder.
Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar.

Deze coffret van Floraïku bevat een 50 ml én een 10 ml beide met twee verschillende doppen. Het kleine dopje van de 10 ml flacon is ook te gebruiken op de 50 ml flacon, zodat deze makkelijker mee te nemen is in bijvoorbeeld de tas. Wil je de 10 ml op een luxe manier met je meenemen? Deze travel flacon past in de 'grote' dop van 50 ml.Hoofdnoten: zwarte bes absolue, genmaicha thee en cederolie.