terug naar overzicht
Parfum 1 Extrait de Parfum

Fugazzi 1 Extrait de Parfum 50ml

€ 120

Selecteer een optie

3 Review(s)
Artikel Nr. 112503

PARFUM 1 van Fugazzi is fruitig, kruidig en houtachtig. Rijk en aards; intens en sexy all-in-one. Een geur die niet specifiek voor mannen óf vrouwen is, maar waarmee je jezelf kunt zijn. En dat versterkt je humeur, zelfvertrouwen en aantrekkelijkheid. Zodra de frisse topnoten de aandacht hebben getrokken, nodigen de mysterieuze hartnoten uit tot een dieper 'gesprek', waarna de donkere basistonen de verleiding voltooien. Dit parfum verhoogt de aanmaak van feromonen met wel 260%.

De kleur van het parfum kan iets afwijken van de afbeelding.

Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren. Elke flacon bevat 4% van een geheim natuurlijk ingrediënt dat de productie van menselijke feromonen verhoogt, tot wel 260%. Feromonen zijn de stoffen die ons lichaam produceert om ons aantrekkelijker te maken voor anderen. En waar is het bezwaar om de natuur een helpende hand te bieden? FEEL FUGAZZI!
Uit deze collectie

REVIEWS

25/02/2021 bij

Ik ken geen enkele geur die hierop lijkt, maar ik ben fan! Lekker fris maar ook een beetje kruidig tegelijk, en hij blijft goed hangen. Top!

25/02/2021 bij

aller lekkerste wat ik in tijden heb geroken. wat een mega aantrekkelijke geur is dit zeg!!! gekocht met €10 korting :-)

25/02/2021 bij

Via Parfumado geprobeerd, een geweldige geur waar ik veel complimenten over krijg! Nogmaals toegevoegd aan mijn kalender en ik ga zeker ook de andere geuren van Fugazzi proberen. :)