terug naar overzicht

Delina La Rosee EDP 75ml

€ 205

Selecteer een optie

Artikel Nr. 119998

Producteigenschappen

    Geurnoten:
    Top: lychee, peer, bergamot essence
    Hart: Turkse roos, pioenroos, transparante bloemen
    Basis: zacht hout, witte musk, vetiver

Delina La Rosée van Parfums de Marly is een combinatie van transparante waterbloemen en pioenroos. Het parfum onthult meerdere tonen van frisse, fluweelzachte en delicate roos. De Turkse roos ontvouwt zich terwijl geuren van peer, lychee en bergamot het parfum een gourmand kenmerk geven. Ondertussen zorgt een waarneembare maar subtiele basis van hout, witte musk en vetiver de voor een zintuigelijke ervaring. Delina La Rosée brengt een moment van frisheid, het is een poëtisch boeket opgebouwd uit Turkse roos en transparante bloemen, een onvergetelijke geur.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt het parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als het parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.

Alcohol Denat., Parfum (fragrance), Aqua (water), Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Citral, Isoeugenol