terug naar overzicht
Peonia Nobile Body Oil

Peonia Nobile Body Oil 100ml (Limited)

€ 30 € 61 (50,82% korting)
Artikel Nr. 114686

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Peonia Nobile Body Oil van Acqua di Parma is een olie voor het lichaam die de huid doet stralen. Door Le Nobile shimmering oils is een frisse, stralende huid op elk moment binnen handbereik en tegelijkertijd geeft de olie een heerlijke geur af. Peonia Nobile is de geur van een gevoelige, sterke vrouw met een subtiele elegantie die doorsijpelt in alles wat ze doet. De geur verleidt vanaf de eerste sprankelende, licht fruitige topnoten van zwarte peper en zachte framboos. Het bloemig hart bevat de overheerlijke geur van pioen, versterkt door zonnige geranium, zoete Turkse roos en frisse freesia. De fluwelen basisnoten van amber, patchoeli en muskus sluiten dit buitengewoon genuanceerde parfum in schoonheid af.

Breng de olie aan op de huid voor een stralende gloed. Voor een Le Nobile-ritueel van a tot z kunnen de shimmering oils perfect gecombineerd worden met de badgel, de bodycrème en het haarparfum van de collectie.