terug naar overzicht
Peregrina Extrait de Parfum
1 Review(s)

Peregrina Extrait de Parfum 50ml

€ 180
Artikel Nr. 113310

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Peregrina Extrait de Parfum van Thameen is een parfum dat vorstelijkheid, sterrendom en sensualiteit ademt. Peregrina ontleent zijn naam aan "La Peregrina", de meest waardevolle (beroemde) parel ter wereld. Deze perfect gevormde eeuwenoude parel werd gewaardeerd door de Spaanse royalty en werd later gekoesterd door actrice Elizabeth Taylor.

In de kern worden de tonen van weelderige mirre, verleidelijke vanille en de afrodisische ylang ylang-bloemen zorgvuldig vervaardigd samen met rijke aroma's uit het Oosten, Rosa Damascena, jasmijn,  gardenia en aromatische basisnoten van amber en witte musk. Peregrina extrait de parfum is zo verleidelijk als een tropische tuin op een warme zomeravond.

REVIEWS

10 1 Review(s)
16/04/2020 bij

Wat is dit een fantastisch parfum. De roos is duidelijk herkenbaar, maar zeker geen standaard of oubollige roos. De amber en musk maken de geur heel zacht en vol. Apart en tegelijk ook toegankelijk. Echt een aanrader!