Perfect Hair Duo

Perfect Hair Duo 40+50ml

€ 17
Artikel Nr. 116222

Selecteer een optie

Het Perfect Hair Duo van Christophe Robin bestaat uit de Cleansing Purifying Scrub (40 ml) en het Regenerating Mask (50 ml). Het vormt het perfecte ritueel voor de beste verzorging van hoofdhuid en haar. Voor gezond, weelderig en glanzend haar van de wortels tot aan de punten.

Stap 1: Detoxify
De Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt zuivert, hydrateert en kalmeert niet alleen, maar verlicht ook de irritatie die ontstaat na een kleurbehandeling. Daarnaast worden eventuele chemische verfsporen en onzuiverheden op natuurlijke wijze verwijderd - de scrub bevat mineraalrijk zeezout, een natuurlijke exfoliant die ook de bloedcirculatie op microniveau stimuleert. Andere 100% plantaardige ingrediënten in deze scrub zorgen ervoor dat zelfs na het uitspoelen de hoofdhuid nog wordt gehydrateerd, gekalmeerd en jeukvrij is. Binnen 24 uur na gebruik is het vochtgehalte van de hoofdhuid weer in balans en zijn irritaties aanzienlijk verminderd - deze effecten kunnen tot wel vier dagen na de behandeling aanhouden.

Stap 2: Repair
Gebruik het Regenerating Mask with Prickly Pear voor gezond, glad, glanzend en beschermd haar binnen no time. Voor ieder haartype. De romige crème-formule van dit masker heeft een intensieve diepte-werking om het haar in optimale conditie te brengen, van de wortel tot in de puntjes. Verrijkt met de kostbare en zeldzame pure olie van de zaadjes van de cactusvijg voor een krachtige antioxidante en herstellende werking. Dit effect wordt vergroot door een 100% natuurlijke herstelformule, die het haar van binnenuit versterkt. Inula bloemextract verlevendigt en beschermt kleurpigmenten van zowel natuurlijk als geverfd haar.