Perfumed Brooch Do Son

Perfumed Brooch Do Son

€ 95

Perfumed Brooch Do Son van diptyque is een geparfumeerde broche die je op je kleding draagt en een heerlijk decadente geur meegeeft. Deze broche is geïnspireerd op parfumsieraden uit de Renaissance, zoals ringen of pomanders. Het parfumeert intens, ongeacht waar je het vastzet. Het is geheim? Een geparfumeerd keramiek wordt achter de broche geschoven en verspreidt de bedwelmende en frisse geur van Do Son. Bevat een broche en twee geparfumeerde keramische schijven.

Haal de keramische schijf uit de hersluitbare zak. Open het vak achter de broche. Plaats de keramische schijf erin en sluit deze stevig.

Gebruik de katoenen tas om de broche te vervoeren. Om de reukeigenschappen van de keramische schijf te behouden, plaats je deze na gebruik terug in de hersluitbare zak en vervang je deze elke maand. WAARSCHUWING: geur de keramische schijf niet opnieuw. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar de keramische schijven niet en plaats ze niet in de buurt van een vlam of warmtebron. Plaats ze niet direct op een kwetsbaar oppervlak of stof.