Perfumed Brooch Fleur de Peau

Perfumed Brooch Fleur de Peau

€ 95

Perfumed Brooch Fleur de Peau van diptyque is een geparfumeerde broche die je op je kleding draagt en een heerlijk decadente geur meegeeft. Deze broche is geïnspireerd op parfumsieraden uit de renaissance, zoals ringen of pomanders. Hij parfumeert intens, waar je hem ook vastzet. Het geheim? Een geparfumeerde keramische schijf glijdt achter de broche en verspreidt de muskusachtige, piekerige tonen van Fleur de Peau. In het hart van Fleur de Peau is muskus donzig, zacht en vochtig. Uitgelicht met iris en ambrettezaad, onthullen ze hun volledige tactiele dimensie.

Haal de keramische schijf uit de hersluitbare zak. Open het vak achter de broche. Plaats de keramische schijf erin en sluit deze stevig.

Gebruik de katoenen tas om de broche te vervoeren. Om de reukeigenschappen van de keramische schijf te behouden, plaats je deze na gebruik terug in de hersluitbare zak en vervang je deze elke maand. WAARSCHUWING: geur de keramische schijf niet opnieuw. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar de keramische schijven niet en plaats ze niet in de buurt van een vlam of warmtebron. Plaats ze niet direct op een kwetsbaar oppervlak of stof.