Philosykos EDP

Diptyque Artikel nr. 120283
Inhoud: 75ml
€ 125 Incl. BTW
Philosykos vertaalt de geur van door de zon verwarmde vijgenbomen op een Griekse zomerdag. Alle onderdelen van de vijgenboom komen terug in deze eau de parfum, te omschrijven als een groene, houtachtige en fruitige geur met vijgenboombladeren en witte ceder. De Franse 'figue' in haar fijnste vorm.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Philosykos EDP

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
  • Waardering

    Een van mijn eerste geurtjes van skins en heel erg lekker. Ikzelf vind de eua de parfum iets te zwaar maar deze is precies goed. Doet ook echt denken Griekenland, en is fijn icm de body creme van Diptyque!

    Op 10 mrt. 2017 door Francis~

  • Waardering

    De lekkerste geur ooit.. De eau de toilette hiervan gebruik ik nu al twee jaar, en wilde de eau de parfum ook eens proberen. Echt super! Ruikt net iets intenser en heeft nog steeds die heerlijke vijgengeur.

    Op 17 nov. 2016 door Adriana