Pillar Feu de Bois

Pillar Feu de Bois 450gr

€ 55

Selecteer een optie

Pillar Feu de Bois van diptyque is een indrukwekkende en weelderige pilaarkaars van 450 gram die nog een andere betoverende benadering biedt van de kunst van het parfumeren van het huis. De klassieke Feu de Bois-geur is een verfijnde en geruststellende combinatie van zeldzame, houtachtige essenties. Wanneer verlicht, herinnert het zich het flikkerende licht en het geknetter van een schoorsteenbrand.

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

 

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.