terug naar overzicht
Poème De Sagano Eau de Parfum
1 Review(s)

Poeme De Sagano EDP 70ML

€ 195
Artikel Nr. 112490

Selecteer een optie

De geurige, organische noten van bamboe, matcha-thee, yuzu / bergamot en shiso-bladeren versmelten met het geruis van de bries die door de met-zon-overgoten bosjes ritselt.Poème De Sagano is een geheime ontmoeting tussen aarde en lucht. Een reeks verschillende greens groenten weerspiegelt de weelderigheid van de vegetatie. Een hemelse zonexplosie van citrus, bergamot, grapefruit en yuzu onthult een weelderige combinatie van Nana-munt, eucalyptus en matcha-thee, te midden van een labyrint.
Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar.Hoofdingrediënten: matcha-thee & bergamot.

REVIEWS

10 1 Review(s)
13/03/2021 bij

From thousands of fresh citrusy green fragrances I've tried, this is my nr 1 ever since it was released. Easily top 3 from my collection. There is depth, sweetness, sunshine and savoury touch to this scent.