terug naar overzicht

Powerchrome Loose Eye Pigment

€ 26

Selecteer een optie

Islamorada Limited
Shock'em Limited
Stricken Limited
Artikel Nr. 115806

Powerchrome Loose Eye Pigment van Nars is een los, dicht opeengepakt metallic oogpigment dat op de oogleden glijdt met intense look in een folie-achtig effect. Jouw power move: één beweging. Alleen maar glitters. Laat een blijvende indruk achter met intense oogschaduwkleur die moeiteloos op het ooglid glijdt. Voelt gewichtloos. Schijnt eindeloos. Dicht opeengepakte, metalen pigmenten bouwen en mengen soepel, terwijl multidimensionale parels het licht vanuit elke hoek reflecteren voor een onvergetelijk dramatische glinsterende look. Glans omhoog. Staar naar beneden. Exclusief.

Vanwege de losse textuur wordt aanbevolen om het product aan te brengen met de vinger voor een intense look met zo min mogelijk neerslag.

Voor maximale pigmentatie en glinstering, dep uw vinger voorzichtig in Powerchrome Loose Eye Pigment en druk lichtjes op de achterkant van de hand om het product te verwarmen en meng het vervolgens op het ooglid.

Dep op het midden van het deksel om een glinsterende dimensie toe te voegen aan elke ooglook. Breng een laagje over oogschaduw aan met een metallic finish voor een ondoorzichtig, multidimensionaal glanseffect.

Breng twee verschillende afwerkingen in evenwicht, mat en glanzend, door een look te creëren met alleen matte tinten en de binnenhoek te accentueren met Powerchrome Loose Eye Pigment.