terug naar overzicht

Precision Lip Liner

€ 21
Artikel Nr. 114298

Selecteer een optie

Arles
Camargue
Cap-D'Ail
Gordes
Grasse
Halong Bay
Holy Red
Hyères
Juan-Les-Pins
Jungle Red
Le Lavandou
Lérins
Mariachi
Marnie
Menton
Morocco
Mougins
Nasty Girl
Porquerolles
Port Grimaud
Ride It
Rosebud
Rouge Marocain
Sainte-Maxime
Spunk
Star Rockin'
Vence

Gedurfde definitie. Onstopbare kleur. Ongenadig glijden. Alles op het spel zetten met de nieuwe Precision Lip Liner. Een hydraterende formule verzadigd met een onverroerbare kleur. De definitie en precisie van een laser, maximaal comfort. De hoog gepigmenteerde kleur glijdt gladjes om zo vorm, definitie en verschillende effecten te creëren. Het houten potlood kan worden gescherpt om een schone en goed gedefinieerde applicatie toe te laten. Een breed gamma aan kleuren om de perfecte match te verzekeren. Durf de lijn te overschrijden in 26 matte tinten.

Voor een natuurlijk resultaat, begin je je slag op het niveau van Cupido’s boog en volg je de natuurlijke vorm van de lippen naar de buitenste hoeken. Teken in kleine secties om uw lijn beter te beheersen en een natuurlijk resultaat te krijgen.

Voor een intensere definitie oefent u meer druk uit vanaf de buitenste hoeken naar het midden van de lippen. Kleur de lippen door de kleur op de buitenste gebieden te concentreren om een contour en een weelderige mond te creëren.