Privacy

Skins Cosmetics heeft integriteit hoog in het vaandel staan en behandelt uw gegevens daarom met de grootste zorg en respect. Onze systemen zijn zo ingericht dat uw gegevens uitsluitend inzichtelijk zijn voor de partijen die betrokken zijn bij uw bestelling, en alleen gebruikt worden indien nodig voor een correcte verzorging van uw bestelling. Skins Cosmetics geeft, verkoopt, of leent nóóit adressen aan derden. Hieronder volgen nadere details met betrekking tot ons privacy beleid en veiligheid.

1. Beveiliging

Skins Cosmetics neemt veel maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Technisch zorgen wij ervoor dat onze systemen up-to-date en goed beveiligd zijn en gebruiken wij certificaten voor de versleuteling van dataverkeer tussen uw computer en Skins Cosmetics. Wij laten onze systemen regelmatig toetsen door externe experts. Intern worden uw gegevens enkel ingezien door personen die verantwoordelijk zijn voor een correcte afhandeling van uw bestelling.

2. Verzamelde (persoons)gegevens

Door gebruik te maken van óf door u aan te melden voor de diensten van Skins Cosmetics hebben wij bepaalde informatie van u nodig. Deze informatie gebruiken wij uitsluitend om uw bestelling te verwerken en om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw bestelling.

3. Registratie bij Skins Cosmetics online

Als u een bestelling plaatst, zijn uw NAW-gegevens, telefoonnummer, emailadres, bank- en betaalgegevens nodig om deze uit te voeren en om u van de voortgang van uw bestelling op de hoogte te houden. Door eenmalig een account aan te maken bij Skins Cosmetics hoeft u deze gegevens niet bij iedere bestelling opnieuw in te voeren. Dit maakt online winkelen bij Skins Cosmetics makkelijk, snel en veilig!

Voor nog meer winkelplezier en gemak bewaren wij met uw toestemming persoonlijke gegevens en (inhoudelijke) details van uw bestelling(en). Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend intern om onze website en het aanbod te optimaliseren - deze gegevens worden ná 1 jaar verwijderd.

Nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt voor onze wekelijkse nieuwsbrief, gebruiken we uw e-mailadres om het nieuwste binnen onze collectie, ontwikkelingen in ons dienstenpakket en speciale evenementen met u te delen. Heeft u geen interesse meer? Dan kunt u zich eenvoudig afmelden door middel van de link onderaan de nieuwsbrief of in uw persoonlijke Skins account.

Reviews

Voor het schrijven van een review is het noodzakelijk om in te loggen in de webshop met uw persoonlijke gegevens. Lees hier meer over de werkwijze omtrent het plaatsen van een review. Bij het plaatsen van een review kunt u zelf aangeven of u uw echte naam hierbij wilt gebruiken of dat u een nickname gebruikt.

Wijziging persoonlijke gegevens

Door in te loggen kunt u uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Het is ook mogelijk een email te sturen naar [email protected] of om uw wijziging via het contactformulier door te geven.

4. Cookies

Skins Cosmetics gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies zijn kleine bestanden met informatie die worden opgeslagen op uw computer door uw browser. Cookies geven ons informatie over het gebruik van onze diensten waardoor wij deze kunnen optimaliseren en verbeteren waar nodig. Dit biedt ons inzage in uw gedrag op onze website, niet in uw persoonlijke gegevens. Het is mogelijk om uw browser-instellingen aan te passen, zodat u tijdens het bezoek aan onze website geen cookies ontvangt. Om een bestelling te doen in de instellingen daarvoor te bewaren zijn cokkies echter noodzakelijk.

5. Veiligheid

Dank voor uw vertrouwen in Skins Cosmetics als veilige partij voor uw online cosmetica-aankopen. Het vertrouwen is terecht, want wij bieden een veilige omgeving om te winkelen en te betalen. Voor de betalingen werken wij samen met een gerenommeerde aanbieder: Multisafepay.

6. Rechten

Recht op informatie

U heeft het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u in dat verband kunt uitoefenen. In dit privacybeleid hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van u verzamelen en hoe wij met deze gegevens omgaan.

Recht op inzage

U heeft het recht om te allen tijde inzage te hebben in de gegevens die wij over u beschikbaar hebben. U kunt dit bekijken in uw persoonlijke Skins account.

Recht op correctie

U heeft het recht om uw persoonsgegevens te corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen indien ze onvolledig zijn. Dit kunt u op ieder moment doen in uw persoonlijke Skins account.

Recht om bezwaar te maken

U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens als u het niet eens bent met de manier waarop we uw persoonsgegevens verwerken. Dit recht geldt voor de gegevens die wij gebruiken voor direct marketing. Zo kunt u ons vragen om uw gegevens niet langer te gebruiken voor het versturen van een nieuwsbrief. Daarnaast geldt dit recht ook voor andere gegevens die we van u gebruiken op basis van ons gerechtvaardigd belang. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat we de gegevens over uw surf- en zoekgedrag vergeten en blijven vergeten. Een verzoek hiertoe kunt u indienen via de klantenservice.

Recht op beperking

U heeft het recht om beperking van de verwerking van uw gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij uw gegevens mogen bewaren, maar niet gebruiken. Dit recht ontstaat in een aantal gevallen. Als u van mening bent dat hier sprake van is, kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice.

Recht om vergeten te worden / verzoek om account te verwijderen

U heeft het recht om ons te verzoeken om alle gegevens van u te verwijderen. Wanneer u een verzoek indient om uw account te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot u herleidbaar zijn. Behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Recht om een klacht in te dienen

U heeft het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. Heeft u een klacht? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice: dan lossen wij dit graag zelf met u op. U heeft echter ook het recht om een klacht in te dienen bij onze Functionaris voor de Gegevensbescherming. Dit is mogelijkheid door te e-mailen naar [email protected] Tot slot heeft u het recht om u met uw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Mocht het bovenstaande u niet voldoende informatie geven met betrekking tot ons privacy beleid en de veiligheid van onze diensten, neem dan contact op via [email protected] of via het contactformulier. Dit privacystatement kan door ons worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen worden bekend gemaakt op deze pagina.

Laatst bekeken